сряда, 24 юни 2009 г.

Женско щастие


Топла вода, голяма вана, ароматна пяна… Всяка жена в такава вана би се почувствала като древногръцката богиня Афродита, родена от морската пяна.

Но не трябва да си повдига главата, за да не изчезне илюзията: мазилката има опасност да падне всеки момент, а и покритите постоянно с плесен стени и под…

А как да стане банята приятна за очите, тялото и душата?

Много в интериора на банята зависи от размера и.

Ако банята е много малка, можете да опитате да я разширите за сметка на кухнята или коридора. Но за това ще се наложи да се наемат специалисти и да се разбива стената.

Да направите банята визуално по-голяма може, ако върху един участък от стената залепите огледални плочки.

В стандартния апартамент, в който банята и тоалетната са заедно може да се направи преградна стена или да се използва завеса за баня в цвят, който подхожда на плочките.

Ако сте решили да правите ремонт на банята, ще е полезно да знаете, че в последните години е модерно използването на естествени материали в оформянето на банята.

Най-разпространеното покритие за стените за банята са керамичните плочки. В малка баня не изглежда красиво използването на керамични плочки с прекалено големи размери.

Плочките за баня е най-добре да са едноцветни, с преливащи цветове или дребни рисунки. Прекалено едрите рисунки в тясно помещение подтискат.

Ако сте решили да монтирате модерна цветна санитарна техника, имайте пред вид, че тя е подходяща само за стени с неутрален цвят – бели, светлосини, пясъчни. А бялата санитарна техника се съчетава с всички цветове на стените.

Ако вие пестите пространството, изберете шкафове за баня с огледални врати. Така вие ще имате “къде” да скриете четките и пастите за зъби, шампоаните, лосионите, кремовете и др.

Източник: zadoma-bg.com

0 коментара:

Публикуване на коментар