петък, 26 юни 2009 г.

Модните летни цветови тенденции на ноктите

Хладните цветове през пролетта са заменени с ярки, цветни, летни дрехи. Някои въпреки кризата ще прекарат отпуската си в чужбина, а други в града или сред природата.



Лятото е времето, когато получава полезните витамини и минерали. Може да забравите за солариумите, плувните басейни и да си позволите кожата Ви да вдиша хладен морски въздух, за да получите лек загар (не забравяйте защитния крем) или просто да се насладите на сезона.

Време за експерименти и иновативни решения включително и за Вашите нокти. Ако все още не сте решили какво ще правите с маникюра си и как ще изглежда по време на отпуската Ви, то сега е момента. Искате удължаване на ноктите или класически маникюр – това няма значение. Да не забравите и ноктите на краката – на плажа няма да се разхождате с обувки, а ако е истина – педикюрът издържа дълго време ако е направен с масаж и сасла.

А кога запоследно сте експереминтирали с цвета на лака? Искате ли да знаете как изглежда най-яркото жълто или зелено на ноктите Ви? Пробвайте! Играйте с цветовте и се веселете с лятото и Вашия маникюр и педикюр.


Източник: inmoderno.com

0 коментара:

Публикуване на коментар