петък, 26 юни 2009 г.

Прическите на звездите




Антонио Бандерас
От години Антонио Бандерас се смята за един от най-сексапилните мъже. Неговият латински чар и тъмна къдрава коса карат жените да припадат.


















Блейк Лайвли
Блейк е красива млада жена с буйна руса коса, която е доста трудна за подстригване. Проблемът е, че косата трябва да изглежда гладка за дълго време.














Бриджит Мойнахан
Бриджит притежава чуплива коса, която е комбинация от нюанси вариращи от топло естеняв до тъмен шоколод. Този цвят е невероятен и много секси за средните дължини на прическата.











Хедар Греам
Прическата на Хедар е класическа дълга коса напомняща звездите от големия екран от края на шейсетте и началото на седемдесетте. Горните слове на косата са подстригани така че се приливат с долните и придават гладкост на прическата.









Хайди Клум
Като модел Хайди Клум има много и различни прически: различна дължина и цвят, но нейния личен избор е дълга права коса до средата на гърба.










Холанд Тейлър
Прическата тук е, както виждате различна от традиционното подстригване, косата има повече форма на овал, отколкото кръговия стил.















Джада Пинкет Смит
Джада отново носи косата си дълга. Тя е събрана на тила и от там пада поток от невероятни вълни.

















Джейми Лий Къртис
Когато погледенем звездата Джейми Лий Къртис ние се сещаме за нейната може би най-характерна прическа гаменски къса.














Джошуа Джаксън
Джошуа е с див и неукротим вид. Неговата непокорна коса е различен поглед към „градската” фризура в Faux Hawk.















Кимбърли Колдуел
Ако търсите определено меко и романтично излъчване то тогава се спрете на прическата й. Тя напомня свежия вид на съседското момиче от Doris Day, комбиниран със сензационната чувственост на Marilyn Monroe.















Майл Кърис
Майл Кърис притежава такава коса, че много жени на нейната възраст са готови да я убият за нея. Нейните меки кестеняви коси са оформени в дълги, кадифени къдрици.















Никол Кидман
Обикновено я наблюдаваме с дължина на косата до рамото, но на тази снимка тя направо е невероятна. Изглежда непредвидима, но красива.












Патриша Аркет
Патриша Аркет носи косата си в класически стил с бретон. Това е стил, който прави прическата лесна за поддържане и е подходяща за различни форми на лицето.






Източник: inmoderno.com

0 коментара:

Публикуване на коментар