понеделник, 13 юли 2009 г.

Мода за бременни: правилно и грешно

Има моменти, когато знаменитостите са също като нас. Както е с бременните звезди? Техните гърди растат и техният номер на дрехите се увеличава. Нищо не може да се направи за това. Но в Холивуд не желаят да се оттеглят от светлините на сцената за девет месеца. Те искат да изглеждат прекрасно в модни дрехи дори бременни - и ние можем също.

Ето някои правилни и грешни стъпки според някои дизайнери:
Правилно:
Започнете с дамското бельо. „Комфортът започва под дрехите” – споделя дизайнерката Ребека Матиас. Необходимо Ви е качествено бельо, което да Ви приляга, докато тялото сменя своята форма.

Покажи някои части на кожата си. Изберете си дрехи, които да подчертават най-добрите Ви страни. Тайната се крие в блузи с къси ръкави или елегантни глезени подчертани с красиви обувки.
"За толкова много жени големият бюст е нещо ново, имат го само когато са бременни" споделя дизайнерката Лиз Ланг. "Не всеки ден в офиса, но вечер след работа може да си позволите да носите рокля или потник с презрамки подчертаващи Вашят бюст."

Бъдете едноцветни. "Когато се колебаете, изберете си едноцветнни дрехи" казва Ланг. "Те Ви правят по-слаби и са винаги необходими."

Играйте с аксесоарите. Уверете се, че дрехите, които сте си купили имат подходящи аксесоари или потърсете такива за тях. "Голямото предимство на аксесоарите е, че те нямат размер," отбелязва Ланг.

Грешно:
Промяна на Вашия стил. Подберете дрехи за бременността си така че да отговарят на Вашия стил. "Всичко останало се променя в живот", казва Матиас. "Да не смятате, че трябва да променяте и своя стил, също."

Маскировката на Вашата бременност с извънгабаритни дрехи. "Някои избират извънгабаритни дрехи, защото си мислят, че ще успеят да скрият своята бременност. Това е грешка," казва Ланг. "Така ще изглеждате напълно безформенни. Вместо това си изберете дрехи направени от еластични материали, за да са по-удобни при промяна на Вашата форма”.

Скриване. "Жените искат да изглеждат по-възрастни и опитват да се скрият напълно", казва Кристиан Сириано. "Вие не трябва да губите своя пол и своята женственост."

Източник: inmoderno.com

0 коментара:

Публикуване на коментар